No taas vaihteeksi yksi osa lisää :)

Robert ja Niitty olivat asuneet talossa jo jonkin aikaa ja olivat menneet naimisiinkin.

 

Häitä seuraavana päivä Robert myöhästyi melkein kimppakyydistä. "Uusi emäntäkö sinua näin pitkään pidätteli?" kysyi auton kuljettaja. "No hiukan, mutta minä kyllä nukuin ja heräsin vasta äsken", Robert vastasi ja istui autoon.

Deniskin oli kasvanut teiniksi. Astan kehotuksella hän, Jade ja Jacob lähtivät yliopistolle, jotta taloon saataisiin tilaa tulevia lapsia varten.

_______________________________

Niitylle oli kertynyt muutama liikakilo joita hän yritti epätoivoisesti saada karistettua pois. "Ennen tämä oli paljon helpompaa. Entä jos minä olenkin raskaana ja nämä kilot johtuvat siitä?" Niitty pohdiskeli itsekseen.

Hetken päästä Niitylle tuli kauhea olo ja oksensi. "Tämä taitaa johtua vain liiasta treenamisesta", hän ajatteli.

________________________

Parin päivän päästä Niitty sai varmuuden siitä miksi oli oksennellut; hän oli meinaan raskaana. Iloisena hän alkoi opetella soittelemaan viululla lastenlauluja. "Tuiki, tuiki tähtönen, iltaisin sua katselen. Korkealla loistat vaan. Katsot alas maailmaan. Tuiki, tuiki tähtönen, iltaisin sua katselen", Niitty lauleli samalla kun soitti viulua.

"Voi himputin himputti. Pitäisi soittaa vähän hiljempaa tai katsoa kelloa kun soittaa"; Niitty harmitteli kävelessään töihin. Hän oli meinaan soitellut viulua niin kauan, että oli myöhästynyt kimppakyydistä.

Myöhemmin illalla kun Robert oli harjoittelemassa työpaikkansa tikanheittokilpailuihin Niitty tuli juttelemaan hänen kanssaan. "Minulla olisi sinulle Robert vähän asiaa", Niitty aloitti ja jatkoi heti, "Me saamme lapsen." Robert katsahti Niittyn, joka istui lattialla ja katsoi häneen säihkyvillä silmillään.

Robert lopetti tikanheiton ja Niittykin nousi ylös. "Se on kiva asia", Robert sanoi ja halasi Niittyä kovasti. "Ai kiva asia? Minusta se on ihanaa", Niitty sanoi ja katsoi Robertin silmiin. "No niin on, minä vain juksutin sinua", Robert naurahti ja halasi Niittyä entistä tiukemmin.

_______________________________

Niitty oli herännyt yöllä siihen kun Asta soitteli pianoa. Hän päätti kertoa Astalle, että tämä saisi lapsenlapsen aivan pian. "Hei Asta, minulla olisi sinulle tärkeää asiaa. Saamme Robertin kanssa lapsen", Niitty sanoi hymyillen.

Asta nousi halasi Niittyä. "Oikun ihanaa! Voisitteko antaa lapselle hieman sellaisen suomalaisemman nimen, koska minusta nuo muunmaaliset nimet ovat niin hankalia lausua", Asta kysyi. Niitty vastasi tähän nyökkäämällä ja naurahtamalla.

Asta juoksia äkkiä alas etsimään Benjaminia ja löysikin tämän keittiöstä. "Arvaas hei mitä kuulin äsken?" Asta kuiskasi Benjaminin korvaan. "Mitä? Kerro heti, sillä uteliaisuuteni heräsi", Benjamin sanoi. "Niitty kertoi minulle äsken, että he saavat Robertin kanssa pian lapsen", Asta sanoi. "Oikeastikko? Sehän on kivaa!" Benjamin huudahti.

Hetkeä myöhemmin Niityn synnytys käynnistyi. "NYT SE VAIUVA SYNTYY!!! TULKAA AUTTAMAAN!" Niitty huusi keittiöstä.

Ja pian Niityn käsivarsilla lepäsi pieni poika. Poika peri äidiltänsä tummansiniset silmät ja vaaleat hiukset. Poika sai nimekseen Ilmari Klaus Blueriver.

"Tässä on poikasi. Annoin hänelle nimeksi Ilmari, jos sinua ei haittaa?"  Niitty sanoi samalla kun ojensi poikaa Robertille. "Sehän on kiva nimi", Robert sanoi ja katsoi lumoutuneena poikaansa. "Leiki sinä hetki pojan kanssa, minä menen nukkumaan", Niitty ilmoitti ja lähti yläkertaan.

Ja Robert teki työtä käskettyä. "Isin pikkupoika lentelee siellä ylhäällä korkeuksissa", Robert puheli Ilmarille.

"Tuliko pikkuiselle nälkä?" Robert kysyi Ilmarilta.

"Ole nyt kiltisti siellä kylvyssä niin pääset sitten nukkumaan", Robert sanoi Ilmarille.

"Hyvää yötä ja kauniita unia isin pikku kullalle", Robert sanoi ja laittoi Ilmarin nukkumaan.

Kun Robert oli menossa nukkumaan hänelle tuli kauhea olo. "Mitäköhän olen syönyt? Vai johtuukohan tämä siitä kun kävin siellä avaruudessa ja muutama kaverinin, jotka ovat myös käyneet avaruudessa kertoivat, että he tulivat siitä raskaaksi?" Robert pohti samalla kun oksensi.

______________________________

Ja niin aika vain kului, ja oli Ilmarin aika kasvaa taaperoikäiseksi. Tälläinen hänestä sitten tuli. Ja Ilmarin luonne: 9/9/9/3/1 ja horoskooppi on skorpioni.

"Olen huomannut sinussa jotain erikoista. Ettet vain olisi lihonnut tai jotain?" Niitty kysyi Robertilta. "No tuotaa olen kyllä lihonnut, mutta en siksi että olisin syönyt liikaa, vaan siksi että olen raskaana", Robert vastasi. "Haha... Sinä raskaana?" Niitty nauroi ja jatkoi nopeasti, "Johtuuko se siitä avaruusmatkasta?" "No siitähän juuri", Robert vastasi.

Sillä välin alhaalla Asta yritti opettaa Ilmaria kävelemään. "Hyvä seiso siinä hetki niin mummi menee tuonne hieman kaummaksi ja sitten kävelet mummin luo", Asta puheli Ilmarille.

Tuottivat Astan opetukset sentään jotain tulosta, sillä Ilmari oppi kävelemään.

"Täälläkin taitaa olla joku uusi asukas?" Robert kysyi Niityltä ja hieroi hänen mahaansa. "No onhan siellä, ja olen aivan sitä mieltä että sieltä tulee tyttö", Niitty sanoi. "Minusta sieltä voisi tulla toinen poika", Robert vastasi.

Niitty oli menossa lukemaan kirjaa, kun synnytys käynnistyi ja sieltä syntyi tämännäköinen vauvveli. Aivan kuten Niitty oli arvellut sieltä syntyi tyttö, joka sai nimekseen Lumi Aurora Blueriver. Lumi peri äidiltään vaaleat hiukset ja siniset silmät, aivan kuten Ilmarikin.

Samana iltana myös Robertin synnytys käynnistyi.

Ja Robert sai tälläisen vihreän lapsen. Vauva oli poika ja sai nimekseen Lars Johan Blueriver. Lars ei ollut näköjään perinyt mitään isänsä piirteitä vaan oli aivan erinäköinen.

 

Siinä tämä sitten, seuravaaa osanen tulee varmaankin huomenna :)