Tässä osassa on tapahtuu sitten jo jotain ei niin kivaa, mutta oli pakko saada hieman jotain juonenkäänteitä mukaan :) Niin ja tällä kertaa en pidä perijä-äänestystä, koska haluan laittaa geenit oikein kunnolla sekaisin ja teen Robertista perijän (Anteeksi juonipaljastukset). Mutta nyt osan pariin. ------->

Pari päivää Benjaminin ja Astan keskustelun jälkeen Benjamin alkoi soitella omituisia puheluita. "Selvä tulet meille huomenna puolen päivän aikaan."

Puhelun jälkeen Benjamin meni makuuhuoneeseen ja kutsui Astan luokseen. "AAAASTAAA! TULE TÄNNE YLÖS!"

"Niin, mitä asiaa sinulla on?" Asta kysyi hämmästyneenä. "Olen päättänyt, että me hankimme vielä yhden lapsen halusit sinä sitä tai et", Benjamin ilmoitti. "Eikö me jo sovittu tätä asiaa? EI ENÄÄ LAPSIA!" Asta alkoi jo hieman suutttua. Siihen Benjamin ei enää vastannut vaan veti Astan väkisin sängylle.

"Mmmm... Benjamin... ei... minä en halua enää lapsia!" Asta sai sanottua ja yritti työntää Benjaminia pois päältään.

Kun Asta asteli ulos makuuhuoneesta hänen huulestaan vuosi verta ja silmä oli aivan mustana. Benjamin oli raiskannut hänet ja samalla hakannut. "Toivottavasti tämä ei toistu enkä tulee raskaaksi. Meinaan jos tulen niin sitten minä lähden", Asta ajatteli.

Kuten Benjamin oli puhelimessa sanonut, tämä kaunokainen asteli Bluerivereiden pihalle tasan kello 12.00. (Jotkut saattoivat tunnistaa hänet, hänhän on Benjaminin lapsuudenaikainen ihastus Sophia Melon)

"Ihana nähdä sinua pitkästä aikaa!" Benjamin hihkaisi ja juoksi tervehtimään Sophiaa. "Niin sinuakin", Sophia vastasi.

"Sun silmät on yhtä ihanat kuin silloin lapsena", Benjamin flirtaili Sophialle. "Oi kiitos. Ja sulla on melkein samanlaiset kalsarit kuin silloin pienenä" Sophia vastasi ilkikurisesti hymyillen ja sai Benjaminin punastumaan.

 

Ei mennyt aikaakaan, kun pari suuteli ensisuudelmansa.

Sophian lähdettyä Benjamin oli niin iloinen, että alkoi hyppiä eteisen penkillä ja lauleli samalla: "Minulla on pomppufiilis, hei ota minut kiinni tai pompahdan pilviin asti. Minulla on pomppufiilis, hei ota minut kiinni, kiinni, kiinni, kii`inni..."

Ylhäällä Asta ja Robert pelasivat Laamat läjään -peliä. "Miks sun silmä on ihan musta ja huulesta tulee verta?" Robert kysyi Astalta. Asta mietti hetken mitä vastaisi, sillä eihän hän voinut kertoa mitä oikeasti oli tapahtunut. Sitten hän keksi: "Kävelin päin seinää, kun en katsonut eteeni." "Sori että nauran, mutta aika hassu juttu", Robert sanoi naurua pidätellen.

"Eiku sä tulet hakemaan yhdeltä, koska ei mulla ole ajokorttia", Camille sanoi Nootille puhelimessa.

Yhdeltä Nootti sitten tuli hakemaan Camillea ja oikein limusiinilla.

Seuraavan yön Benjamin nukkui ihan  vapaaehtoisesti sohvalla. "En kyllä enää koskaan nuku sohvalla, meinaan tämä on kauhean epämukava", Benjamin ajatteli aamulla kun alkoi heräillä.

Benjamin kutsui Sophian taas kylään. "Tule mukaani niin mennää sisälle", Benjamin sanoi ja tarttui Sophiaa kädestä.

Samalla Asta tuli ulos ja huomasi Benjamin ja Sophian käsikädessä. Siitäkös Asta vasta raivostui ja meni antamaan Benjaminille kunnon läksytyksen. "NIIN SITTEN KUN MINÄ EN HALUAA ENÄÄ LAPSIA NIIN SITTEN MENET ISKEMÄÄN JONKUN NUOREN PIMATSUN JA KEHTAAT TUODA SEN VIELÄ TÄNNE!"

"Selvä, otetaan ero sitten. Kerää tavarasi ja lähde! Minä pidän lapset ja saat tavata heitä viikonloppuisin", Benjamin sanoi ja otti hääsormuksen sormestaan ja heitti sen niin kaus kuin jaksoi. "E-e-en minä aivan sitä tarkoittanut. Voidaanko vielä harkita sitä lapsentekoa?" Asta kysyi kyyneleet silmissään. "Ei voida ja sinä lähdet nyt!" Benjamin sanoi ja otti Oliverin syliinsä ja lähti sisälle.

Astalle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin lähteä pois.

Robert oli bongannut tälläisen söpöliinin. He juttelivat ja tutustuivat ja tytön nimeksi paljastui Niitty Tanjunen. "Mitä koulua sä käyt, koska en oo nähny sua ennen?" Niitty kysyi. "Käyn Simlandian koulua. Entä sä?" Robert vastasi. "Olen Valkosen yksityiskoulussa", Niitty sanoi.

"Sulla on kyllä maailman suloisimmat silmät", Robert hurmasi Niittyä.

Benjaminin ja Sophian juttu eteni nopeasti, koska Benjamin ei osannut olla ilman naista. Niinmpä hän pyysi Sophiaa muutamaan luokseen. Sophia suostui ilomielin, koska hänen oma talonsa oli aika pieni.

Benjamin ajatteli myös kosia Sophiaa ja sen hän myös toteutti. "Sinä Sophia Melon, tuletko vaimokseni?" "Tulen", Sophia vastasi aivan yllättyneenä.

*Joku tämmöne välikuva :)*

____________________________

Myös Robertin suhde-elämä kukoisti. Hän sai Niityltä ensisuudelmansa. Söpöjä<3

Illan jo pimentyessä Sophia lähti vaatekauppaan ostamaan sopivaa hääpukua, koska oli jo suunnitellut hänen ja Benjamin häät.

"Hmm... Tämä on kyllä hieno, mutta väärän värinen. Katson vielä muita vaihtoehtoja", Sophia mietti.

__________________________________

"Hei Robert! Kuuliksä et iskä ja se... mikä se nyt oli... ainiin Sophia, on menossa naimisiin?" Camille juorusi Robertille. "En. Mistä sä semmosta tiiät?" Robert kysyi ihmeissään. "Kuulin ku ne jutteli eilen illalla", Camille vastasi.

Sophialle oli tullut hieman heikko-olo. "Johtuukohan tämä siitä kihlajaisyön tapahtumista?"

"Muista Daniel, vaikka äiti ja iskä erosi, niin me molemmat rakastetaan teitä lapsia ihan yhtä paljon kuin ennenkin eikä ero liity mitenkään teihin", Benjamin sanoi ja halasi Danielia lujasti. "Muistan ja mäki rakastan teitä yhtä paljon kuin ennenkin", Daniel vastasi. "Mutta menehän nyt nukkumaan. Kello alkaa olla jo paljon", Benjamin sanoi.

_______________________

Seuraavana aamuna ennen Benjaminin töitä vietettiin Benjamini ja Sophian häitä.

"Tahdotko Sophia Aurora Melon ottaa minut Benjamin Erik Blueriverin mieheksesi?"

"Tahdon" Tahdotko sinä Benjamin Erik Blueriver ottaa minut Sophia Aurora Melonin vaimoksesi?"

"Tahdon!"

Ja ensimmäinen suudelma aviopuolisoina<3

Kesken hääjuhlien Sophia huomasi mahansa kasvaneen. (Tuo tyttä tuossa kenellä on huivi päässä niin on Elmeryn ja Merin kuopus Emma)

Astan ja Sophian välit eivät olleet mitkään maailman parhaimmat. "Tässä sinulle 50§ jos suostut jättämään meidät rauhaan", Sophia sanoi. "Sinut ja Benjaminin voin jättää rauhaan, mutta lapsiani minä tulen tänne silti tapaamaan silloin kuin minua huvittaa", Asta vastasi ja nappasi 50§ Sophian kädestä ennen kuin tämä ehti sanoa mitään.

"Hei äiti! Mitä sinä täällä teet?" Camille huusi ja halasi äitiään. "Tulin tapaamaan teitä, minun pieniä kullannuppujani", Asta vastasi ja veti Camillen lähelle itseään ja halasi oikein kovaa. "Kiva äiti, mutta älä halaa minua noin kovaa, koska en henkeä." "Anteeksi kulta! Minun on nyt mentävä", Asta sanoi ja mulkaisi Sophiaa murhaavasti, johon Sophia vastasi sievällä hymyllä.

Illalla oli Oliverin synttärit ja hänestä kasvoi aika söpö tapaus :)

______________________

Camillen huone remontointiin uudestaan, koska Camille oli kyllätstynyt vaaleanpunaisiin tapetteihin

Huoneesta tuli aika musta, mutta oli Camillen mieleen.

___________________

Sophia muutti tyyliään. Hän avasi hiuksensa ja huomasi näkönsä hieman huonontuneen ja hankki silmälasit.

"Minulla on sinulle Benjamin asiaa. Me saamme yhteisen lapsen", Sophia ilmoitti.

"Ihanaa! Toivottavasti se on tyttö", Benjamin hihkaisi ja halasi Sophiaa tiukasti.

Ja maha kasvoi lisää.

Päivisin kun lapset olivat koulussa ja Benjaminilla oli vapaapäivä hän ja Sophia perustivat oman pienen bändissä.

Asta kävi usein kaatamassa Bluerivereiden roskapöntön. Sophia sitten kilttinä siminä kävi sen aina nostamassa. "Asta lupasi jättää meidät rauhaan, mutta silti käy aina kaatamassa meidän roskiksen", Sophia ajatteli.

Jääkaappikin huusi tyhjyyttään ja Sophia tilasi lisää ruokaa. "Se tekee sitten 645simelonia", ruokalähetti sanoi. "Tässä ole hyvä ja kiitos", Sohia vastasi hymyillen.

Lasten tultua koulusta Sophia auttoi lapsia läksyissä.

_______________________

Robert kutsui Niityn kylään. "Olen tässä miettinyt, että voisimmeko alkaa seurustella?" Robert kysyi Niityltä.

"Se olisi aivan ihanaa! Minä rakastan sinua koko sydämestäni", Niitty hihkaisi ja hyppäsi Robertin syliin.

"Saisikos nuppuselle olla ilmainen hiustenlaitto?" Robert kysyi möreällä äänellä. "Tottakai ilmainen hiustenlaitto kelpaa", Niitty vastasi hymyillen.

"Ja valmis! Mitäs neitonen tykkää?" Robert kysyi. "Vähän kivat letit. Miten osaat tehdä näin hyvät letit?" Niitty kysyi haltioissan. "Se jääköön salaisuudeksi", Robert vastasi salamyhkäisesti.

______________________

Samaan aikaan sisällä Sophia oli alkanut synnyttää ja maailmaan putkahti kaksoset, tyttö ja poika. Tyttö sai nimekseen Jade Natalie Blueriver. Jade peri äidiltään mustat hiukset, mutta Sophian äidiltä Hannahilta ruskeat silmät.

Ja poika sai nimekseen Jacob Henrik Blueriver. Jacob peri äidiltään vihreät silmät ja vaalean ihon. Isältään Jacob peri ruskeat hiukset.

Oli myöhä ja Daniel oli mennyt nukkumaan. Robert kävi peittelemässä Danielin ja kertoi samalla vastasyntyneistä sisarpuolista. "Sophia sai juuri äsken kaksoset Jaden ja Jacobin. Näät ne sitten aamulla", Robert sanoi Danielille.

____________________

Sophia kuntoili koko yön jotta saisi karistettua raskauskilot pois. "Huhhu, tämä onkin rankkaa. En olisi luullut, että tämä ihan näin rankkaa on", Sophia ajatteli kuntoillessaan.

Pihalle oli ilmestynyt torakoita ja Benjamin oli soittanut ammattilaisille, jos he kerkeisivät hävittäämn torakat. Palvelu oli hyvää ja mies saapui noin tunnin päästä soitosta.

Aika kului nopeasti ja oli kaksosten aika kasvaa taaperoikäisiksi. Ensin sai kasvaa Jade ja hänestä kasvoi pieni söpöliini. Jaden luonne: 9/10/9/3/1 ja horoskoopiltaan Jaden on oinas.

Jacob ei jäänyt yhtään siskoaan huonommaksi söpöyden suhteen. Jacobin luonne: 9/8/9/3/1 ja horoskoopiltaan Jacob on skorpioni.

Camille ja Robert alkoivat heti opettaa kaksosia kävelemään ja hyvin tuloksin sillä he oppivat kuin oppivatkin kävelemään.

Oliver oli jäänyt vähän vähemmälle huomiolle ja hänelle päätettiin ostaa hänen kauan toivomansa papukaija. Kaija sai nimekseen Pinsku.

"Sinä olet nyt minun ikioma lemmikkini ja saat luvan leikkiä kanssani aina kun haluan tai et saa ruokaa", Oliver sanoi vakavasti ja naurahti heti perään: "No tottakai saat ruokaa. Olisitpa nähnyt ilmeesi kun sanoin ettet saa ruokaa."

Robert oli lihonnut ja alkoi kuntoilemaan, koska luuli ettei Niitty enää tykkäisi hänestä jos hän olisi kauhea läski. Onnekseen Robert sai karistettua kaikki liikakilonsa ja palautui taas normaalin kokoiseksi.

 

Siinä oli kymppi osa. Mitäs tykkäsitte? Laittakaa kommenttia tulemaan :)