Tässä nyt sitten tämä yhdeksäs osa niinkuin lupasin :) Piti saada tää nopeesti julkastuu, koska mulla on vähän ideoita seuraavaan osaan... mutta ei siitä sen enempää vaan nyt luette tämän.

 

Robert oli perheen aamuvirkku. Hän heräsi aina aikaisemmin kuin muut, silloin kun oli vielä pimeää, ja joutui odottelemaan usein parikin tuntuia ennen kuin jokukävi päästämässä hänet pois. "Mitähän nenusta nyt löytyy? Eilen löytyi meinaan tosi iso pallero. Yyyh... nyt tuli vain pieni pallero", Robert puheli yksinään ja kaiveli samalla nenäänsä.

Päivä kului nopeasti ja pian oli Camillen aika tulla koulusta kotiin. Tänään hän toi mukanaan kympin todistuksen. "JIPPIII JA JEI" VIHDOIN SAIN KYMPIN!!!" Camille huusi kun astui ulos bussista.

Benjamin soitteli viulua aina kun oli kotona eikä hänellä ollut muuta tekemistä, tai soitteli hän sitä silloinkin olisi ollut muutakin tekemistä.

Kesken Benjaminin viulunsoiton Asta tuli muisttutamaan, että Robertilla on illalla synttärit ennen sitä Robert pitäisi opettaa puhumaan. No Benjamin siinä hetken aikaa vänkäsi vastaan, mutta lopulta suostui ja laahusti alakertaan. "Sano Robert nalle." "Natte."

Kun Robert oli oppinut sanomaan nalle ja kaikki muutkin Benjaminin opettamat sanat oli hänen aika kasvaa kouluikäiseksi ukkinsa avustuksella. "Puhallappas nyt Robert ne kynttilät meinaan alat olla jo aika painava ja selkääni sattuu", Pietari sanoi.

Ja Robertahan kiltisti totteli ukkiaan ja puhalsi kynttilät ja kasvoi. (En tajunnut ottaa lähikuvaa, mutta näette sitten kun kasvaa teiniksi osan lopussa)

Aamulla ennen kouluun lähtöa Benjamin kävi toivottamassa Robertille hyvää koulupäivää. "Olethan sitten kiltisti siellä, etkä kiusaa ketään", Benjamin kysyi. "Lupaan sen sinulle isä", Robert vastasi.

Illalla Asta oli juuri menossa nukkumaan kun hän huomasi, että maha kasvoi. "Olenkos minä ollut raskaana? En ole huomanut yhtikäs mitään", Asta mietti ja meni nukkumaan.

Aamulla perhe kokoontui pelaamaan Laamat Läjään- peliä ja samalla Asta kertoi että perheeseen olisi tulossa kolmas lapsi. "Okei kiva, mutta varo nyt äiti ettet kaada sitä pinoa kun heilut siinä niin paljon", Camille sanoi. "Nii, meinaa sä sit tiput jos kaadat sen", Robert lisäsi.

No Asta sitten onnistui kaatamaan sen pinon ja tippui siis pelistä. Hän kävi vaihtamassa vaattet ja ajatteli mennä kuntosalille, mutta ei kerinnyt kauhean kaus kun lapsi alkoi syntyä. "TULKAA NYT JOKU AUTTAMAAN!" Asta huusi yläkerrassa oleville, mutta kukaan ei kuullut.

Ja maailmaan tupsahti, harmaa silmäinen ja punatukkainen poika. Hänet kastettiin Daniel Oscar Blueriveriksi. Pietari oli iloinen, koska lapsi oli poika ja perinnyt häneltä punaiset hiukset. "Kukkuu... Kuka on ukin kulta, kuka on?" Pietari meni lässyttämään pojalle.

Camille oli päättänyt hankkia itselleen poikaystävän, koska muillakin luokan tytöillä oli. Siispä hän päätti soittaa treffipalveluun ja sieltä lähetettiin joku vanha mamma. Camille vähän epäröi, että oliko varmasti soittanut oikeaan paikkaan päätti kysyä. "Oletko sinä sieltä treffipalvelusta? Meinaan odotin poikaa ja _vähän_ nuorempaa", Camille kysyi varovasti. "Kyllä minä olen sieltä treffipalvelusta, mutta en miinä sinun treffiseuraasi ole vaan minä hankin sinulle sen seuran", eukko selvensi.

"Hyvä on. Minä haluaisin sellaisen aika tummaihoisen pojan jolla olisi mustat hiukset. Ehäkä hiukan minua vanhempi", Camille alkoi luettelemaan. "Selvä. Paljonko olet valmis maksamaan?" Eukko kysyi. "Tässä on 4000. Riittäkö?" Camille kysyi. "Ja vallan mainiosti. Nyt ainakin saat sellaisen mitä pyysit", Eukko sanoi ja alkoi tekemään jotain outoja käsiliikkeitä.

Ja sitten taivaasta tupsahti tämännäköinen nuori herra. Pojan nimi oli Nootti Tarkka. Camille oli heti sulaa vahaa, kun näki Nootin. "Juuri sellainen kuin pyysin", Camille ajatteli ja meni tutustumaan Nottiin vähän enemmän.

Auringon painuessa nukkumaan Camille päätti, että nyt se tapahtuu. Hän otti askeleen lähemmäs Noottia, veti tätä lähemmäs ja suuteli häntä. Nootti ei vastustellut, meinaan olisi tehnyt pian ihan samanlaisesti.

Camille otti Noottia kädestä kiinni ja sanoi: "Tiiän et tää tulee vähä nopeesti ja me ollaa tunnettu vast tää päivä, mut voisiks alkaa mun kaa?"

Nootti mietti vähän aikaa vastasi myöntävästi.

Saman aikaan sisällä Astan maalaustuokio keskeytyi kun hän tunsi jotain outo liikettä mahassan. Hän katsahti alas ja huomasi että oli raskaana. "Danielin piti jäädä viimeiseksi lapseksi... Voi voi, mitenkähn kaikki tänne nyt mahtuvat. Ainiin onhan meillä vielä kolmaskin kerros, mikä on aivan tyhjänä."

Pietari soitti pianoa ihan normaalisti, kun yhtäkkiä hän tunsi niskassaan viileän tuulen. Pietari nousi ylös ja katsahti tuulen suuntaan ja huomasi pelottavan näköisen olennon. "Ku-ku-kuka sinä? Ja mitä haluat?" Pietari kysyi pelokkaasti.

"Minä olen Viikatemies ja tulin hakemaan sinut paratiisiin", Viikatemies vastasi möreällä äänellä. "En minä halua vielä lähteä, minulla on ihana perhe ja haluan nähdä kuinka lapsenlapseni kasvavat. Muuten teillä hulatanssijoilla on hienot hameet", Pietari vastusteli. "Sinun on nyt pakko lähteä", Viikatemies ilmoitti ja otti Pietaria kädestä ja raahasi tämän pois.

Sai Pietari sentään platinahaudan. Hyvästi Pietari<3

Arjen piti jatkua ihan normaalisti, vaikka Pietari oli lähtenyt pois.

"Tiedätkös Daniel, että Pietari-ukki kuoli tänään. Mutta onneksi olet vielä niin pieni ettet ymmärrä näistä asiosta mitään", Asta puheli Danielille itku kurkussa.

Illalla kun oli aika juhlia Danielin synttäreitä Viikatemies päätti tulla taas kerran kylään, tällä kertaa oli Iriksen vuoro jättää maailma.

"Äläs koske, senkin ruma ukko! Etkö nää, että minun on kasvatettava Daniel?!" Iris sanoi Viikatemiehelle. "No se on sitten voi voi, mutta sinun on nyt tultava minun mukaani", Viikatemise ilmoitti. Ja Irishän ei sille voinut mitään ja niinpä hän lähti kiltisti miehen ja hulatyttöjen mukaan.

Myös Iris sai platinahaudan. Heitetään myös Irikselle hyvästit<3

Onneksi oli myös ilonen tapahtuma, sillä Danielin oli aika kasvaa taaperoksi. Koska Iris oli kuollut piti Astan hoitaa Danielin kasvatus.

Tälläinen söpöliini Danielista kasvoi. Tuli vähän erilainen nenä kuin Camillelle ja Robertille. Mielestäni enemmän Pinokkiomainen tuo Danielin nenä. Danielin luonne: 9/9/9/3/5 horoskoopiltaan Daniel on oinas.

Daniel pääsi heti ensimmäiseksi kokemaan pottailun ilot yhdessä Astan kanssa. Kiltis Daniel tekikin niin kuin Asta pyysi.

Robertista oli mukavaa kun oli joku leikkikaveri ja usein hän leikki Danielin kanssa autoilla.

Astan maha oli kasvanut niihin mittoihin ettei neljännen lapsen maailmaan tulo oolut enää kaukana. "Muutaman kuukauden siellä masussa vielä pysyt niin sitten voit tulla", Asta puheli maha-asukille.

Camille oli jostain tosi hyvällä tuulella ja pyysi Robertia tanssimaan kanssaan. Roberthan suostui. "Mistä sinä nyt noin hyvällä tuulella olet. Et meinaan yleensä tanssi kanssani vapaaehtoisesti", Robert ihmetteli. "Noo meille ei vain tullut koulusta läksyjä tänään", Camille vastasi.

Asta oli laittanut Benjaminin taas puheen opettajaksi, koska tämä oli saanut Robertin puhumaan todella nopeasti. "Kokeiles pikkukaveri että osaatkos sanoa tuttipullo", Benjamin neuvoi Danielia. "Uttiullo", Daniel vastasi ja nauroi päälle. "Se oli hyvä alku", Benjamin rohkaisi.

Keittiössä oli puheen opettelun aikana tapahtunut syntymän ihme. Meinaan perheen neljäs lapsi ja  kolmas poika oli syntynyt. Poika sai nimekseen Oliver Henrik Blueriver.

"Uuiuii, sinä oletkin söpö! Ihan samannäköinen kuin Daniel", Robert puheli uudelle veljelleen.

Daniel oli ihanan rauhallinen lapsi. Usein hän tanssi kuntosalilla kun joku oli unohtanut radion päälle tai jos radio oli kiinni hän piirteli puuhapöydän ääressä.

Kävelyn opettelu oli jäänyt vähän viime tippaan ja muutama tunti ennen synttäreitä Asta muisti ettei Daniel osannut kävellä ja kiiruhti opettamaan poikaansa. "Täytyyhän sinun nyt osata kävellä kouluikäisenä. Olisi se nyt ihan hassua jos konttaisit kouluun", Asta nauroi Danielille, joka yritti laittaa hanttiin.

Samana iltana oli kaikkien poikien syntymäpäivät. Ensin sai kasvaa Robert. Omalaatuisen näköinen etten sanoisi. Robertin tavoitteeksi arpoutui tieto ja mieltymykset on kunto ja mustat hiukset. Robert ei voi sietää harmaita hiuksia.

Seuraavaksi kasvoi Daniel. Söpöys säilyi yhä<3

Viimeisenä muttei vähäisimpänä kasvoi Oliver. Aivan kuin ilmetty Daniel. Luonnekkin on tismalleen sama eli: 9/9/9/3/5 ja horoskooppi oinas.

Hyvin aikaisin seuraavana aamuna Iris ilmestyi kummitelemaan. "Ette kai te vielä Astan kanssa lasten tekoa lopettaneet? Yksi pitäisi saada vielä hankittua, koska sitten teillä olisi vain yksi tyttö ja olisi suotavaa jos niitä olisi kaksi", Iris ilmoitti Benjaminille. "Mutta kun Asta ei halua enää lisää lapsia, minä kyllä haluaisin vielä yhden, mutta jos Asta ei halua niin emme hanki", Benjamin vastasi säikähtyneenä ja jatkoi, "Mutta minä voin yrittää puhua Astalle vielä." Siihen Iris ei enää vastannut.

Benjamin piti lupauksensa ja yritti puhua Astalle asiasta. "Mitenkäs olisi kultsi jos yritettäisiin saada vielä yksi..." sen pidemälle Benjamin ei päässut sillä Asta keskeytti hänet: "Me olemme puhuneet jo tästä asiasta. Ei enää lisää lapsia ja sillä sipuli." "Mutta kun..." Benjamin jatkoi, mutta Asta keskeytti hänet taas: "Ei muttia, EI ENÄÄ LAPSIA!"

 

Siinä olisi yhdeksäs osa. Katsotaan miten Benjamin ratkaisee tämän asian, tuleeko taloon lisää lapsia vai onko lapsiluku jo täynnä. Se jää nähtäväksi, mtta muistakaa käydä kommentoimassa.