Kahdeksas olisi nyt sitten tulossa ulos. Pahoittelen kun tässä on nyt kestänyt jonkun aikaa, mutta koulu on vienyt energiani melkein joka päivä ja en sitten enää jaksa kirjoitella tänne, mutta tänä viikonloppuna pitäisi tulla myös 9. osa, mutta katsotaan sitä sitten :) Mutta nyt osan pariin.

 

Benjaminista tuli siis perijä, mutta ei hän kauaa yliopistolla viihtynyt. "Sinä tulit jo kotiin. Olit siellä vain puolivuotta. Kai sinä sentään naisen sieltä itsellesi löysit?" Pietari kyseli Benjaminilta. "Löysin löysin, ja hän on tulossa meille kylään tänään. Hänen nimensä on Asta Mäntylä ja oikein kaunis nainen", Benjamin vastasi isälleen salamyhkäisesti. "Et kai vaan suunnittele mitään?!" Pietari kysyi hämmästyneenä, mutta ei saanut vastausta, sillä Benjamin oli mennyt sisälle soittamaan Astan kylään.

Ja eikä aikaakaan kun Asta tuli ja Benjamin tervehti häntä tulisella suudelmalla. "Minulla on sinulle yllätys, kulta. Tulehan tänne!" Benjamin sanoi ja tarttui Astaa kädestä.

"Sitten istut siihen, niin minä vähn stailaan sinua", Benjamin sanoi ja otti sakset käteensä ja puhisi samalla: "Tuosta hieman, noooin ja sitten tostakin hiukan."

Ja tälläinen Astasta sitten tuli. Ihan kaunis sim, etten sanoisi.

Eivät Benjamin yllätykset siihen loppuneet, vaan hän pyysi myös Astaa muuttamaanBluerivereille ja Astahan suostui.

Heti muuton jälkeen he siirtyivät makuuhuoneen puolelle viettämään aikuisten laatuaikaa. "Mitä mieltä olisit jos hankkisimme ekan lapsemme", Benjamin kysyi ja veti Astan kainaloonsa. "Se olisi ihanaa, mutta en tiedä vielä olenko valmis äidiksi", Asta vastasi epäröiden. "Sinnusta tulee varmasti ihana ja rakastava äiti meidän lapsille", Benjamin vastasi. Lopulta he tulivat siihen tulokseen että nyt olisi sopiva aika hankkia lapsia.

Iris oli löytänyt pianon soiton uudestaan tultuaan vanhukseksi ja vanhat taidot olivat edelleen tallella, siispä hän päätti opettaa Maytakin soittamaan pianoa. "Katsos, jos haluat tulla yhtä hyväksi piaon soittajaksi kuin minä, niin pitää harjoitella ahkerasti", Iris selosti. "Mutta äiti usko jo, MINUA EI KIINNOSTA PIANON SOITTO!" May huusi ja juoksi nopeasti huoneeseensa. "No ei sitten, soitan sitten omaksi ilokseni", Iris hymähti ja jatkoi pianon soittoa.

Ulkona mitään tietämättömänä Iriksen ja Mayn välikohtauksesta Pietari tutkaili tähtösiä. "Hmm... Tuon tähden minä löysin viime viikolla, mutta miksi minä en nyt löydä mitään uusia tähtiä", Pietari pohti.

Kesken tähtien tiirailun Pietarille tuli kauhea vessahätä ja hän juoksi nopeasti vessaan, mutta joutuikin sitten avaamaan vessan ensin. "Taas tämä pirun pönttö on mennyt tukkoon. Juuri toissa päivänä minä tämän avasin. Pitäisi varmaan ostaa uusi pönttö tai opetaa muut vetämään  vessan."

Joskus niinä aamuina kuin kimppakyyti oli myöhässä niin Iris kulutti aikaa pyydystämällä perhosia.

Illalla vietettiin Benjamin ja Astan häitä. Sukulaiset ja ystävät oli kutsuttu paikalle.

"Tahdotko sinä Asta Teresa Mäntylä ottaa minut Benjamin Erik Blueriverin miheksesi?" "Tahdon tottakai tahodn! Mutta, mutta tahdotko sinä Benjamin Eriks Blueriver ottaa minut Asta Teresa Mäntylän vaimoksesi?" "Tahdon!"

Ja niin Astastakin tuli osa Bluerivereiden sukua.

"Ota pala kakkua", Asta sanoi Benjaminille. "Okei, minä otan ja sitten syön sitä näin", Benjamin sanoi ja näytti Astalle mallia syömisessä. "No ethän syö, koska olet kuin pikku possu", Asta sanoi hihittäen.

"Hei odota minua. Tällä mekolla on hankala juosta", Asta huusi Benjaminille kun he olivat lähdössä parin tunnin hemmottelumatkalle.

Tultuaan kotiin Asta huomasi että hänen mahansa oli kasvanut ja päätti vaihtaa vähän joustavampiin vaatteisiin.

"Taas joku on jättänyt roskat lattialle ja torakat vallanut meidän keittiön. Ja kukahan muukaan ne joutuu myrkyttämään kuin minä", Benjamin murahteli myrkyttäessään torakoita.

Asta oli käynyt ostamassa tulevalle lapselle vähän uusia vatteita ja tultuaan kotiin hän huomasi houkettelevan vesilammikon. "Tämähän on mukavaa hommaa, mutta vähän märkää", hän pohti hyppiessään lammikossa.

Benjamin tuli ulos ja kutsui vaimonsa luokseen. "Minulla olisi sinulle kysymys. Olet ollut viimeaikoina vähän hiljainen ja väsynyt ja mahasikin on kasvanut, niin oletko raskaana?" "Nyt kuin suoraan kysyt, niin kai minä sitten myös vastaan suoraan. Olenhan minä", Asta vastasi.

"Sehän on aivan mahtavaa", Benjamin sanoi ja veti vaimonsa lähemmäs ja suuteli tätä hellästi.

"Oletkohan sinä tyttö vai poika? Itse veikkaisin että olet poika, mutta se jää nähtäväksi sitten", Benjamin puheli masuasukille.

Koko perhe päätti kartuttaa ruuanlaitto taitojaan opiskelemalla.

Opiskelu keskeytyi äkkiä kun Asta alkoi synnyttää. Ja maailmaan putkahti pieni, ruskea hiuksinen ja harmaa silmäinen tyttö. Benjaminin veikkaus meni siis mönkään. Asta ja Benjamin kastoivat tyttärensä Camille Hermione Blueriveriksi.

Vuodet kuluivat nopeasti ja pina Camillen oli aika kasvaa taaperoksi. Camille peri äitinsä nenän. Camillen luonne: 3/10/9/8/5 ja horoskooppi kaksonen.

May huomasi, että jätepuristin oli mennyt rikki ja alkoi korjata sitä, mutta huonoin tuloksin. Hän sai meinaan sähköiskun.

Iris alkoi opettaa Camillea kävelemään ja Camillehan oppi nopeasti. (Tästä lähtien kuvat ovat uudesta talosta)

Blueriverit rakennutivat uuden talon, koska vanha oli mennyt vähän huonoon kuntoon ja olisi tarvinnut paljon uudistuksia. Uudessa talossa oli myös viulu, mitä Pietari meni heti kokeilemaan.

Talossa oli myös oma kuntosali, mistä Asta bongasi balettitangon. Asta oli aina halunnut balettitanssijaksi ja nyt hänellä oli mahdollisuus tulla sellaiseksi.

Iris löysi yläkerrasta vanhan ompelukoneen ja päätti kokeilla sitä. Hetkessä Iris oli ommellut monta patalappua.

Koska Asta ja Benjamin tekivät omia juttujaan jäi Camillen hoitaminen kokonaan Pietarin ja Iriksen vastuulle. Pietari alkoi opettaa Camillea puhumaan, mutta Camille ei ollut ajatuksesta yhtä innokas.

Maynkin oli vihdoin aika kasvaa aikuiseksi ja lähteä maailmalle.

Vaatteet vaihdettuaan May alkoi etsiä sopivan hintaista ja kokoista taloa jostain lähelät, mutta sellainen löytyi toiselta puolen kaupunkia. "Noo... en sitten vain tule käymään niin usein", hän mietti ja pakkasi tavaransa ja lähti.

"Hupsista keikkaa. Sitä ollaan näemmä taas raskaana", Asta hihkaisi.

Aika vain kului kauhean nopeasti ja Camillenkin oli aika kasvaa kouluikäiseksi. Sen hän sai tehdä mumminsa avustuksella.

Ja siinä on nuori neiti Blueriver. ----> muodonmuutokseen.

Ja muodonmuutkosen jälkeen. Camille peri näköjään isänsä pusuhuulet ja tuon hassunnäköisen leuan.

Muiden suvunjäsenten tavoin Camille oli hyvin lahjakas pianonsoittaja. "Ehkä haluan ammatikseni pianonsoittajaksi."

Kun pianon soitto alkoi väsyttä, Camille meni tanssimaan.

Sillävälin kun Camille oli tanssimassa Asta synytti pienen, punahiuksisen ja harmaa silmäisen pojan. Poika sai nimekseen Robert Alvar Blueriver.

Kahdeksalta Camillen koulubussi tuli hakemaan Camillea ekaa kertaa kouluun. "Missä täällä on vapaita paikkoja?" Camille tiedusteli bussikuskilta. "Tuolla perällä näyttäisi olevan muutama tyhjä paikka pokien välissä", kuski vastasi. Camille kiitti hymyilemällä ja ajatteli samalla: "Hyi, jonnekkin poikien väliin jouodun istumaan. Tulee poikabakteereja."

"Tiedätkös Camille miten sana vihko tavataan?" Benjamin kysyi. "Ööö... V-I-H-K-O... kai", Camille tavasi. "Hyvä, se meni aivan oikein", Benjamin kannusti tytärtään.

Robertinkin oli aika kasvaa taaperoikäiseksi ukkinsa avustuksella.

Robertista kasvoi aika söpöläinen. Robertin luonne: 9/9/9/3/5 horoskooppi on oinas.

 

Tässä oli tämä osa. Komenttia saa ja pitää laittaa :)