Tässä on 18. Muistakaa antaa äänenne perijä-äänestyksessä :D

 

 

Illalla Lumi ja Pilvi tapasivat tyhjässä huoneessa. "Mistä alotetaan?" Pilvi kysyi. "Haluun kertoa ekan juorun. Kyl sä tiiät meiän koulussa on se blondi tyttö, joka on muka rikas, mutta oikeesti sen perheellä ei oo melkein yhtää rahaa", Lumi aloitti. Pilvi katsoi Lumia kysyvästi: "No jos niillä ei kerta oo rahaa, niin mistä se saa kaikki sen merkkivaatteet, korut ja laukut?" "Sen kummitäti ostaa ne sille, koska se on ihan älyrikas", Lumi jatkoi. "Okei, mutta mistä sä ton tiiät?" Pilvi kysyi hämmästyneenä. "Tiiän, koska sen poikkis kerto sen mulle. Mutta mennääks ulos ku tääl on vähän kuuma?" Lumikysyi. "Okei mennää vaa", Pilvi hymyili.

(Sori toi tiimalasi, se ei sit liity juttuun mitenkä)

Tytöt siirtyivät ulos ja jatkoivat keskustelua. "Nonii sun vuoro kertoo joku juoru", Lumi aloitti. "No okei. Koulussa on ihanan hotti poika, se jonka nimi on Roo...", Pilvi aloitti, mutta Lumi keskeytti hänet: "Että kuka? En ole koskaan kuulutkaan." "Olisit antanut minun puhua loppuun. No kuitenkin. Hänen nimensä on Roope ja on kauhean urheilullinen. Hänellä on söpöt ruskeat silmät ja ruskeat hiukset", Pilvi sanoi, mutta Lumi keskeytti hänet taas: "Noniin, nyt minä tunnistin henkilön. Mutta kerro nyt se juoru." "Juu juu, olin juuri pääsemässä siihen. No se Roope on ihastunu  siihen yhteen nörtti tyttöön. Siihen jonka nimi...", Pilvi ehti taas vain puoleenväliin lausetta kun Lumi keskeytti hänet: "Mihin himputin nörttityttöön? Millä luokalla se on?" "Lumi, keskeytit minut taas kesken jutun. En jaksa kertoa sitä loppuun. Menen nyt sisälle", Pilvi sanoi ja lähti sisälle.

______________________________________________

Lumikin meni sisälle ja löysi Larsin pelaamasta yksin pokeria. "Saanko liittyä seuraan?" Lumi kysyi. "Tottakai, tätä on tylsä pelata yksin", Lars hymyili. "Sinulla on selvässti joku hätän", Lumi sanoi Larsille ja jatkoi: "Naishuolia kenties?" Lars nyökkäsi hiljaa ja sanoi: "Olen ihastunut siihen Annetteen, siis siihen joka käy täällä joka päivä ja soittaa aina rumpuja, mutta en uskalla sanoa hänelle mitään."Kyllä minä nyt Annetten tunnen", Lumi hihkaisi, mutta jatkoi nopeasti: "Pyydä hänet tänään treiffeille." "Mitäs jos hän ei suostu tai mitä jos...", sen enempää Lars ei ehtinyt jossittelemaan kun kuuli koulubussin tyyttäilyn. "Kumpi eka bussissa!" Lumi huusi ja lähti juoksemaan bussille. Larskin piristyi ja lähti myös juoksemaan bussille.

Niin siinä sitten kävi, että Lars myöhästyi bussista ja joutui kävelemään kouluun. "Voi saakutti. Tästä lähin tulen jo tuntia ennen kun bussi tulee niin ulos odottamaan", Lars mietti samalla kun käveli kouluun.

Niitty tuli töistä kotiin ja hänet oltiin ylennetty Terästitaaninaiseksi. Niityn eläntoive totetui.

_____________________________________

Iltapäivällä koulun jälkeen Lars aikoi pyytää Annetten treffeille. "Mitä ihmettä sinä teet?" Elroy kysyi ja katsoi hämmästyneenä Larsia. "Laitan itseni hyvännäköiseksi, koska ajttelin pyytää Annetten treffeille", Lars vastasi. "Sinä ja Annette treffeillä?! Minusta tuntuu ettei Annette suostu", Elroy naurahti. "Sehän nähdään", Lars sanoi ja meni soittamaan Annettelle.

Hetkeä myöhemmin Lars istuitui pelipöydän ääreen leveästi hymyillein. "Minähän sanoin että Annette tulee kanssani treffeille."Suostuiko hän oikeasti?" Nilson kysyi hämmästellen. "Suostui ja mene häntä vastaan ulos. Pitääkä peukkuja", Lars hymyili ja lähti alas. Larsin lähdettyä pojat jäivät vielä keskustelemaan. "Miten ihmeessä Annette suostui Larsin kanssa treffeille, koska hänhän pitää siitä jostain pojasta", Ilmari ihmetteli. Siihen muutkaan pojat eivät osanneet vastata ja he jatkoivat pelaamista.

_________________________________

"Sinulla on tosi suloiset silmät", Lars sanoi flirtailevasti. "Kiitos. Sinullakin on suloiset silmät", Annette vastasi hymyillen.

"Täällä on vähän kylmä. Haluaisitko mennä sisälle?" Lars kysyi ja halasi Annettea. "Voitaisiin mennä ihan pian, mutta ennen sitä haluan tehdä yhden jutun", Annette vastasi salaperäisesti. "Niin minkä jutun haluat tehdä?" Lars kysyi hämmästyneenä.

"Tämän", Annette sanoi ja painoi huulensa Larsin huulille. Söpöjä yhdessä<3

_________________________________________

Lars ja Annette menivät sisääle, koska ulkona alkoi tulla jo hieman kylmä. "Olet hyvä soittamaan rumpuja", Lars sanoi Annettelle. "Kiitos! Ja sinä olet hyvä tanssimaan", Annette naurahti.

"Araa mitä? Ilmari, Elroy ja Nilson väittivät ettet sä suostuis tulee mun kans treffeille", Lars kuiskasi Annetten korvaan. "Nehän on ihan sekasin. Tottakai mä tulin sun kanss treffeille, koska sä pyysit niin nätisti", Annette hymyili. "Mennääks ulos?" Lars kysyi äkkiä. "Okei mennään vaa", Annette vastasi hymyillen.

"Hei kato mitä tuolla on", Lars huusi ja näytti ylöspäin. "Missä? En mä mitään nää", Annette sanoi surullisena.

"Ei siellä oikeesti mitään ollu. Halusin vaa tehä näin", Lars nauroi ja heitti Annetten naamaan lumipallon. "Hei toi kyllä kostetaan", Annette nauroi.

"Varo pallo tulee!" Annette huusi Larsille. "Mä nyrkkeilen sen rikki", Lars sanoi ja sai Annetten nauramaan.

Aika kului nopeasti ja pian treffitkin päättyivät. "Mulla oli tosi kivaa", Lars sanoi ja veti Annetten aivan lähelle itseään. "Mullakin oli kivaa", Annette sanoi ja vetäytyi sen verran kauemmas että näki Larsin silmät, mutta jatkoi sen jälkeen: "Minun on pakko mennä, jotta ehdin vahtimaan Adamia sen aikaa kun äiti ja isä ovat töissä. Moikka!" "Moikka, kaunokainen!" Lars sanoi ja huomasi kuinka Annette punastui.

__________________________________________

Sisällä Pilvi oli menossa nukkumaan. "Milläköhän perusteella äiti ja isä päättävät perijän? Äiti ainakin sanoo että Lumista pitäisi tulla perijä.Isä on varmaankin Ilmarin puolella, koska Ilmari on ainoa heidän yhteinen poikansa. Ja minua tuskin edes ajattelaan perijäksi, koska olen nuorin. No ihan sama menen nyt nukkumaan", Pilvi pohti mielessään ennen kuin nukahti.

_____________________________________

Niitty oli herännyt aikaisin ja päätti tehdä koko perheelle aamupalaa. "Ensin kananmunat, nooooin. Sitten mausteet ja lopuski jauhot. Aika helppoa."

"Ohjeessa luki, että lättyjä pitää käännellä melkein kokoajan etteivät ne pala pohjaan. Mutta jos näitä kokoajan käänteleen niin ne menevät rikki", Niitty ajatteli paistaessaan lettuja.

Niitty sai letut paistettua ja laittoi ne pöytään. "SYÖMÄÄÄÄÄN!" Niitty huusi yläkertaan lapsille.

"Huomenta Pilvi! Koulusta soitettiin, että lumi on tukkinut tiet eikä kouluun pääse, niin saitte vapaapäivän", Niitty sanoi Pilville joka söi keskittyneenä ruokaansa.

"Kivaa kun satoi lunta eikä tänään tarvitse mennä kouluun. Voin mennä tekemään Leevin kanssa vaikka lumiukon. Miksi muuten teit meille aamupalaa, koska et sinä yleensä tee?" Pilvi kysyi hämmästyneenä Niityltä. "Heräsin aikaisin eikä minulla ollut muuta tekemistä niin ajattelin tehdä teille aamupalaa", Niitty vastasi hymyillen.

"Kuuliksä Ilmari jo, että koulu on suljettu tänään ja meillä on vapaapäivä?" Pilvi kysyi Ilmarilta. "En tienny, mut vähä nastaa, koska nyt voin harjoitella koko päivän uimahyppyjä. Kerron Larsille sitten kun se tulee", Ilmari sanoi.

"Heeeei kaveri! Arvaa mitä. Koulu on tänään suljettu ja meillä on vapaapäivä", Ilmari sanoi nauraen Larsille. "Oikeesti? Vähä siistii!" Lars huudahti.

"Mitä on tapahtunu? Kertokaa mullekki", Lumi sanoi käskevällä äänellä. "No okei, koulu on suljettu, koska lunta on satanu niin paljon, että tiet on tukossa", Lars sanoi Lumille. "JES! Kerranki koko päivä aikaa poseerata peilin edessä", Lumi huusi ja lähti huoneeseensa.

Tällä välin Leevi ja Pilvi olivat menneet ulos tekemään lumiukkoa. "Sä olet mun mielestä kaikkein paras sisko mitä maailmassa voi olla. Mun mielestä susta pitäs tulla perijä, koska sä olet kaikkein mukavin ja sä ajattelet muitakin ku vaan itteetäs", Leevi sanoi Pilville. "Kiitos Leevi. Säki olet maailman paras pikkuveli", Pilvi vastasi ilon kyyneleet silmissään.

"Siitä tulikin hieno. Tuu säki Leevi kattoo tänne ylös tätä lumiukkoa", Lumi sanoi. "Juu ihan hetki, mä täytän tän kolon vaa äkkiä", Leevi sanoi.

"Siitä tuli kyllä aika upea, pakko myöntää", Leevi sanoi kun nousi ylös. "Täällä alkaa sataa lunta. Mennääks sisälle juomaan kupit kaakaota ennen sun synttäreitä?" Pilvi kysyi. "Okei, kumpi eka sisällä?" Leevi nauroi ja lähti juoksemaan kohti ovea.

"Ompas hyvää kaakota", Pilvi saoi ja otti kulauksen. "Nii mustaki. Pilvi, voisiksä sit esitellä mulle sen uuden koulun paikkoja huomenna?" Leevi kysyi hiljaa. "Tottakai voin", Pilvi sanoi hymyillein.

________________________________________

Illalla vietettiin kolmia synttäreitä. Ensin kasvoi Leevi teini-ikäiseksi ja sitten Niitty ja Robert vanhuksiksi.

Hih, tämmöne pieni välikuva ennen kun näytän minkä näkösiä simeistä tuli :)

Niitty

Robert

Ja Leevi. Leevin tavoitteeksi arputui tietotavoite. Leevi pitää luovista ja urheilullisista simeistä, mutta hän ei pidä simeistä jotka ovat teknisesti lahjakkaita.

_______________________________________

"Mitäs sanoisit jos haastattelisimme lapsiamme siitä, että miksi he olisivat hyviä perijöitä?" Robert kysyi Niityltä.

"Miksi pitäisi? Eikö se ole jo muka päivän selvää, että Lumista tulee perijä?" Niitty kysyi hämmästynyt ilme kasvoillaan. "Ei, olen päättänyt ettei Lumista tule perijää, jossei lukijat sitä halua", Robert sanoi topakasti. "Miksei Lumista muka voisi tulla perijää? Hänhän on aivan ihana tyttöne", Niitty puolusti tytärtään. "Lumista ei tule perijää, koska häntä on lellitty jo ihan tarpeeksi ja hän on muutenin aina kiusannut Ilmaria ja minusta se ei olisi reilua muita kohtaan, että Lumista tulisi perijä", Robert sanoi ja jatkoi: "Mutta toimimme häntä kohtaan silti aivan normaalisti, eli haastattelen hänet ja Pilvin ja sinä haastattelet Ilmarin."

________________________________________

Seuraavana aamuna Lumi kutui ennustajaeukon kylään. "Hei! Minä olen Lumi Blueriver ja toivoisin treffiseuraa", Lumi esittäytyi.

"Siinä tapauksessa olet soittanut oikealle ihmiselle. Alas kertoa millaista seuraa etsit", Eukko sanoi iloisesti. "Okei. Haluaisin hyväkuntoisen ja ruskea tukkaisen pojan, mutta hänellä ei saa olla yhtään harmaita hiuksia", Lumi sanoi.

"Moi! Mä olen Lumi Blueriver. Kuka sä olet?" Lumi kysyi innokkaasti pojalta. "Mä olen Uuno Virtanen", poika sanoi ujosti.

"Sä näytät ihan siltä ku tykkäsit jostain Iron Maidenista. Tykkääksä sellasesta musiikista?" Lumi kysi. "No en tosiian tykkää. Tykkään enemmän jostain muusta musiikista esim. Paula Koivuniemestä ja Kaija Koo:sta", Uuno alkoi kertoa.

Alkoi jo hämärtää, mutta nuoret eivät huomaannet sitä kun he juttelivat niin kovasti idoleistaan. "Mä fanitan urheilijoista varmaankin Laura  Lepistöä. Se on taitoluistelija ja mies urheilijoista varmaankin Mikael Granlundia, Lumi selitti silmät loistaen. "Sepä hauska kuulla", Uuno sanoi naurahtaen.

Ilta kului nopeasti ja treffitkin päättyivä. "Minulla oli hauskaa. Otetaanko joskus uusiksi?" Lumi kyis ja halasi Uunoa. "Juu tottakai", Uuno sanoi häämästynyt ilme kasvoillaan. Hän ei meinaan olisi ikinä uskonut, että Lumi halaisi häntä vapaaehtoisesti.

______________________________________________

PERIJÄ JUTTUJA:

"Kerropas Lumi miksi sinä olisit hyvä perijä", Robert sanoi Lumille.

"Olisin hyvä perijä siksi, koska olen kaunis, minulla on melkein poikaystävä, olen toisiksi vanhin, mutta silti viisain ja saisin helposti hyvän työn mallitoimistosta."

"Okei. No ehkä sinusta ei noilla perusteilla tule perijää, mutta katsotaan", Robert sanoi Lumille joka katsoi häntä oudosti.

_________________________________________________

"Kerros Ilmari miksi sinä olisit hyvä perijä", Niitty sanoi Ilmarille. Ilmari mietti hetken ja keksi sitten:

"Olisin hyvä perijä koska, olen vanhin, ja minusta olisi reilua, jos minusta tulisi perijä, koska Lumi on kiusannut minua koko lapsuuden."

"Okei. Aika omanlaiset perustelut, mutta kerron ne Robertille", Niity sanoi ja nousi.

_____________________________________________

"Noniin kultaseni, kerros minulle miksi olisit hyvä perijä", Robert sanoi Pilville.

"Olen oma itseni ja rakastan kaikkia ja kaikkea. Ja osaan hurmata pojat iskemällä heille tällä tavalla silmää", Pilvi sanoi.

"Hehee. No varmasti osaat hurmata pojat iskemättä heille silmää", Robert nauroi ja sai Pilvinkin nauramaan.

PERIJÄ-ÄÄNESTYS:

  • Nimi: Ilmari Blueriver
  • Sukupuoli: mies
  • Perhe: äiti, isä siskot Lumi ja Pilvi sekä alienveljet Lars ja Leevi
  • Siviilisääty: sinkku
  • Horoskooppi: skorpioni
  • Mieltymykset: hajuvesi ja luovuus
  • Inhokki: urheilullinen

  • Nimi: Lumi Blueriver
  • Sukupuoli: nainen
  • Perhe: äiti, isä, veli Ilmari, sisko Pilvi sekä alienveljet Lars ja Leevi
  • Siviilisääty: sinkku
  • Horoskooppi: oinas
  • Mieltymykset: mustat hiukset ja hyvä kokki
  • Inhokki: urheilullinen

  • Nimi: Pilvi Blueriver
  • Sukupuoli: nainen
  • Perhe: äiti, isä, veli Ilmari, sisko Lumi sekä alienveljet Lars ja Leevi
  • Siviilisääty: sinkku
  • Horoskooppi: skorpioni
  • Mieltymykset: hyvä kunto ja ruskeat hiukset
  • Inhokki: harmaat hiukset

 

 

Siinä oli osa 18. Kommenttia tulemaan ja perijä-äänestykseen ääniä :)